Prázdné lože...
Anotace: ... zas jedna archivní - jako hodně archivní :)...
...
Zas sám dnes na lože uléhám
Vždyť ještě včera jsi tu byla
Z polštářů Tvou vůni poznávám
Svůj otisk navždy jsi tu vryla
Tvé tělo stále jakoby se schovávalo po peřinou
Z pod níž stále svou nohu svádivě mi ukazuješ
Sen, co zmizel mi snad jen před vteřinou
Sklenku vína vedle postele už nikdy nedopiješ
...
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
Komentáře (0)