no nic moc
kráčím sám tak světem
když padám na dno tak letem
vzhlížím tam kde je nebe
když zavřu oči vidím tebe
před očima tě vidím
a u srdce já svítím
tak lásku chci ti vyznat
tvé srdce blíže poznat
do tvých snů se vkrást
od včel zbírat jemný plást
vídat te ve svých snech
líbat te ve slunečných dnech
dívat se do hloubky propasti
směšné otázky ti klásti
s tebou se stále jen milovat
na vždy !!!! o tebe bojovat
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, Dev_LATea_princess
Komentáře (2)
Komentujících (2)