Ještě naposled
Anotace: Naposledy Tě chci mít...
Ještě naposled na mě se usměj a pohledni,
než zajde i měsíc a skončí noc.
Ještě jednou se otoč a zamávej,
vždyť nestojí to vůbec moc.
Ještě jednou se natáhni a pohlaď mou tvář,
tvá ruka to dokáže,a zas...a zas.
Ted zbývá jen polibek a poslední noc,
to chceme my oba,ne snad?A MOC...
A bylo dokonáno...
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Nút
Komentáře (0)