Obejmout
Anotace: A obloha se stala milenci...
Obejmout! Obejmout, obejmout tvé tělo,
unést se nechat říčkou blouznění,
ukrást srdce z Tvého nádherného těla,
něžně tě hladit, hladit a hladit…
Skrz polibek obstát svému slibu,
věnujíc se Tvému utěšení,
bříšky prstů, dotknout se, pohladit a
něžně si tě brát, brát a jen brát.
Víčka se jen lehounce ve větru třesou,
vánkem laskám tvou poslední bránu,
otevřít, jen na Tvůj povel čekám,
na věky věků s tebou spjat, spjat a pouze s tebou.
Naposledy, v hádanku toto vše otočím,
všechny doteky, všechno co máš,
tělem ti projedu, vezmu vše jen mohu,
a přitom, přitom tě něžně hladit…
A obloha se stala milenci
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: Nekonečnost, Churry, Bíša, Emira, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)