Anotace: :-(
Zdravím,
ta slova mi přijdou až příliš nepřirozeně poskládaná, zní mi to trochu nuceně a jako by to bylo psáno s přehnanou snahou to vyjádřit "básnicky", přitom to má dobrou myšlenku, možná by stačilo jenom trošku upravit slovosled.
16.06.2009 10:01:00 | CorrimsonTom