Ztráta
Anotace: Krátká, zamilovaná, depresivní..
Utíkám a nevím kam,
za svůj stín se schovávám.
Je to teď mé jediné vlastnictví,
přišla jsem o všechno...proč? Kdo to ví...
V temnotě nalézám svou skrýš.
Volám tě, ale ty navěky spíš.
Náš život se zhroutil jak domeček z karet,
jen poslední zbytek naděje stéká z jeho palet.
Stéká a s ním i já se ztrácím,
doufám, že tím svůj dluh navěky splácím.
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)