Neznámá
.
Koukám se do dlaní
na čárek reje
jestli se tvé jméno
už někde skvěje
Modlím se za tebe
snívám pod oblaky…
…to je vše co o tobě
vlastně vím
Třeba se víc
už nikdy nedozvím
…pročpak taky?
Dívám se do dlaní
na psaní o tobě
jestli se někde
zmínka vynoří
Zatím v nich mám
jen zprávy o sobě
Ty o nás?
možná se vytvoří
.
Přečteno 382x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Kars, zrrrr, 5thelement, Ma.Zel, Ovádko, 11prdelka, Jožin z Moravy, Kapka, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)