Nediv se
Láska musí být někdy i tvrdá,
jinak by byla sebezničující.
Nebuď překvapen, že jsem hrdá,
nic nezískám, když jsem ponižující.
A ani, když jsem ponížená
a ty jsi ponížen,
nerozroste se nám odměna
a nerozšíří naše žeň.
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: bobi bobie, labuť, enigman, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)