komercni pocity
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
************************
pamatujes,
jak to vlastne znova zacalo?
na chodbe,
pamatujes?
proc si ten okamzik nenechal nam?
proc tohle ted prozivas s nekym
jinym
myslela sem, ze neco mame spolecnyho
neco, co je jen nase
jen nase
.
zmylila sem se
moje pocity sou komercni
a to, co mezi nama bylo
.
.
.
.
.
najednou nic neznamena
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša, voedor
Komentáře (1)
Komentujících (1)