Už malou chvíli jen
'
Už malou chvíli jen
a spatřím Vás, má Paní,
polibek na tvář
a pohlazení dlaní
první budou tykadla
mé průzkumné čety,
než provedu útok smělý
na Vaše sladké rety.
Naše duše ve stisku dlaní
v odpolední procházce,
na vinicích zakleté
v úsměvech a vyprávění,
přivedou nás do stavu,
jenž souznění se zove.
Navečer pak naplní se
představy naše snové...
Pod rouškou soumraku
nám měsíční světlo jasné
na hvězdném nebi bez mraků
přinese šťastné chvíle krásné.
Já své odložím brnění
a Vy svou róbu zářící,
v lázni těla očistíme
a v jediné sklenici
s vínem barvy krve rozbouřené
pravdu naší lásky
spolu nalezneme.
.
Přečteno 453x
Tipy 30
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Kapka, Dota Slunská, WAYWARD, Tanzania, labuť, Hazentla, Bíša, Kubino 2, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)