Anotace: možná až dětsky rýmovaná věcička, navíc kraťounká..ale je to výkřik do tmy po neočekávaném setkání s ex-friendem.. (srdíčko mi bušilo tak hlasitě, že v Brně určitě zaznamenali seismickou aktivitu...a přesto je to dacan)
Sbírka: Pajovi
Tahle básnička připomíná střelu - je malá, ale když udeří do živého...
19.06.2009 20:33:00 | J.U. Ray