Půlnoční klika
Anotace: Otevřená… pro duši… pro náruč
Půlnoční klika
mě tiše svlíká
do prstů noci
V mokré košili
být ještě na chvíli
pro dotek vlhka
Ty sny si švitoří,
když tělo láteří
únavou do dálek
Bolesti liché
v polštáře tiché
kreslím řasami
Půlnoční klika
nechá Tě svlíkat
prsty mé duše
Budeš mi slušet
Přečteno 394x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, jedam, labuť, G.P., Romana Šamanka Ladyloba, Zpátky, nejsembásník, vapiti, Žqáry, Lucie Teru, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)