Milování
Jsi hledačem skrytých pokladů
v hlubinách mého duševního bludu,
mám spoustu bláznivých nápadů,
s tebou je naplním, dokud tady budu.
V srdci mám démanty pro Tebe ukryté,
cestičkou k duši rozséváš dychtivost,
doteky zahojíš mé tělo rozryté,
láskou mě uhladíš, máš jí pro mě dost.
Zůstanem okamžik v pahorcích toužení,
vychutnáme si vlnobití slasti,
objevíš pro nás nejsladší koření,
letíme do výšin žádostivosti.
Přečteno 598x
Tipy 33
Poslední tipující: Tanzania, Indigo, zena, kuskus pruhovaná, Juraj Hrom, kroužek, Skalsky Pavel, enigman, Sigurd II., Kars, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)