Sny
Sny
Nemůžu spát a nemůžu jíst,
přál bych si tuto báseň ti číst.
Přál bych si navždy po tvém boku stát,
za nás dva s celým světem se rvát.
Strážit tvůj spánek a hlídat tvou dlaň,
zažehnout led a zatopit pláň.
Hladit tvé vlasy, líbat tvou tvář,
snést ti dar z nebes, hvězdičky zář.
Toto však nepřijde, není mi přáno,
proto tak moc teď nesnáším ráno.
Mám tě v mých snech, tam nemusím hrát,
tam můžu říct víc, než mám tě jen rád.
Tam po tvém boku já mohu stát,
něžně a sladce tam můžem si hrát,
nemusím ve snech sám sobě lhát,
když ráno vstávám říct „mám tě jen rád“.
Přečteno 575x
Tipy 8
Poslední tipující: Anne Leyyd, Prdelka10, jesterka, Oyasumi, MFNL, Stepbystep
Komentáře (3)
Komentujících (3)