8.DIV SVĚTA
Anotace: ....prostě nad lidské schopnosti je tvoje myšlení....
Neznáš co je smích a co je pláč,
já netuším tak co jsi vlastně zač,
Jsi kus ledu, každý řekl by,
jen neboj a srdce svý měj víc na dlani.
Já nevím co si myslíš,co chceš říct,
znám jenom tvoje jméno a nic už víc.
V mým životě existují lidi ty a já,
z nichž ty jsi jedna velká záhada.
Ty co tě milují ignoruješ,
k těm ostatním svý city prohlubuješ.
Jsi 8. div světa - něco co nechápeš,
všechny tvý sladký řečí?...jen milosrdná lež....
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Woski, Bíša, Doradan
Komentáře (3)
Komentujících (3)