Láskohra
Tvému pokušení podléhám...
/věř mi, nejde odolat/
Ve snu spílám láskohrám...
/nechci jenom neprohrát/
Kalich vína si dolévám...
/to nemůžu si nedopřát/
Nad psaním básně usínám...
/čím jiným se zabývat?/
Ráno probouzím se sám...
/můžeš aspoň zavolat/
Věřím jen svým představám...
/v nich budeme se milovat/
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Ahimsa, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)