Luůna
Krvavý srp měsíce
vyšel na nebe
vynesla jsem jej
na rukou pro tebe
Nikdo ani netuší
že vylepšen
je retuší
On couvá zbaběle
a ty s ním
jen při úplňku
tě mít smím
Ovládáš příliv emocí
v něm chci se utopit
při odlivu získat
ten dar - pochopit
Prosolená na kost
v hrdle plno písku
vydána na milost
chci ti být na blízku
Ležím teď na břehu
s mokrými vlasy
dorůstej, přijď
a buď se mnou na věčné časy
....................................
S Lunou na věčné časy a nikdy jinak! :)))
/mladší už asi nepochopí../
Přečteno 351x
Tipy 41
Poslední tipující: Juraj Hrom, PIPSQUEAK, jedam, Vlk v rouše, kikis, Sleepwalker, Psavec, Bíša, floreciente, enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)