Tajemná
Anotace: Nevím, jak mě napadla, to není můj styl...
Těžko říct, kdo jsem já,
ta v mlze schovaná.
Co v noci bloudí po střechách
a za ní tiše kráčí strach.
Jsem ta, co tě podpoří,
jsem ta, co tě na dno ponoří.
Skrývám se do komnat tajemných,
vždy jsem s tebou v okamžicích zlých.
Jsem tvůj tichej kat,
co tebe má tak rád.
A jestli tě něco napadá,
tak jsem to jedině já!
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, TrendyGirl, Psavec, Soledad, Kapka, al-pacino, Gudula
Komentáře (0)