Lehkost muší
Anotace: ...ha:D:D. pokus
Krášlený stuhou je tvůj vlas,
nad čelem spousty zlatých klasů,
ve žmolky uplétáš zpěv konipasů.
..vím, jak ti sluší lehkost muší.
Tepané nebem jsou tvé oči,
pod víčka jsem se nebál vkročit,
bez klepání, klíčem pootočit.
..vím, jak ti sluší lehkost muší.
Čarovné víly kolem uší
rty cpané mechem tobě sluší,
stejně jako lehkost muší.
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Zpátky, Lucije, Cristinne, mexx, al-pacino, ziriant, sei to do, Carver, takova, hanele m., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)