Množina prvků lásky
'
Z množiny prvků lásky
jsme vystavěli hrad,
abychom si mohli
spolu pěkně hrát.
Naší lásky krásné hrátky
dovedly nás do pohádky:
slůvek vášnivých
polibků svádivých
něhy a doteků
milostných převleků
žádosti šepotu
srdíček tlukotu
chutí a vůní
rozkoše tůní
tlumených výkřiků
radostných výstřiků
klidného souznění
v porozumění...
.
Přečteno 418x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, staruska, hezule, Házté, Kapka, Dota Slunská, Psavec, NikitaNikaT., Tanzania, zrrrr, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)