Neznámá
Anotace: Neznámá, už není neznámá :)
Dnes jsem Tě konečně spatřil
a možná k Tobě tak trochu patřil.
Dnes jsem byl zase chvilku šťastný,
bylo to Tebou,to je jasný.
Doufám,že vidět se semnou budeš ještě chtít
a možná i něco více časem mít.
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)