Pravdivý příběh
Anotace: Kdo zná, co bylo dřív, ten musí vzpomínat a nebo sebe proklínat..
Kdo slyšel ten příběh,
kdo zná jeho tvář,
řekne, že ten muž nemá svatozář.
Veselý rád je
a s dívkami žertuje,
však budoucnost s ním,
až za sedmero horami snad někde je.
Sladká slůvka a sklenky vína nalévá,
do srdcí dívek se smutek zarývá.
Potěšit se a užívat si jen,
kdy dívkám nechá jen o sobě sen,
možná i víc po devíti měsících,
kdy náruč prázdná není,
ale slzy tečou po lících.
Muž se usadil,
čas pomalu šel,
včera se víc napil jen
a řekl,
kolik měl vůbec žen....
Minulost se vrátit nedá,
však vzpomínek a smutku mám ted víc než chleba...
Přečteno 378x
Tipy 21
Poslední tipující: carodejka, Churry, NikitaNikaT., Barpob, Bíša, Matty09, nejsembásník, Meriel., WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)