Bez tebe
Anotace: svět bude krásnější...
Jednou až budu bez tebe
spokojená,
jednou až budu ne z tebe
unavená,
jednou až nebudu do tebe
zamilovaná...
Svět bude krásnější...
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
Komentáře (1)
Komentujících (1)