Čekání
Jak moc mám křičet?
Než se vzbudím z toho strašného snu.
Jak moc mám brečet?
Než se dostaneš na můj břeh.
V mém srdci si přeji
probudit se tvým polibkem.
Tvojeho nebytí se bojím
a to je proč mé srdce pláče všechny tyhle slzy.
Jak dlouho než uvidím ten úsměv
vím, chvíli to potrvá.
A já tady sedím
moje trpělivost kousek po kousku upadá.
Nechci pravdu do očí
ale na toto odpověď žádám...
Kdy příjde můj okouzlující princ?
Bude mi němě důvěřovat?
Má hlava je v oblacích,
ale vím že nemůžu létat.
Mračím se,
protože vím, že jednoho dne, spadnu dolů.
Tak tady čekám,
doufajíc ve šťastný osud.
Tak tady čekám sama,
a moje tělo kamenní...^^
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: bejbyyyy, al-pacino
Komentáře (0)