Nepovinná
...
ja krájam
krájam si srdce na dva kusy
jeden ti dám a druhý
ostať so mnou musí
(to aby som žila)
ja krájam
krájam aj myseľ plnú nepokoja
spomienky, túžby
v hlave sa mi roja
(som tvoja ťarcha a aj tvoja sila)
ja krájam
krájam si telo- malé prsia
oblé boky nadrobno
dotyky noža pália, dusia
(láva čo tiekla, z teba pila)
ja krájam
nakrájam neviny a zmätky
a nespútanosť bez hraníc
krájam a krájam
už je ma tisíc a patríme ti všetky
(kde si sa dotkol môjho tela, tam som zarodila)
...
Přečteno 439x
Tipy 22
Poslední tipující: J's .., jedam, Sleepwalker, Juan Francesco de Faro, carodejka, enigman, fab four, Mbonita, Psavec, hanele m., ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)