Být mostem
Anotace: Někdy si jen tak sním a vymýšlím :)
Být mostem pro tvé kroky
a myslím tím na hodně dlouhé roky,
být vodou, kterou budeš pít
nebo si svoje ruce mýt,
být oheń, u kterého se budeš hřát,
opékat maso a radostí se smát,
být slunce, které dává tobě sílu
a při těžkých chvílích zanechá v srdci víru,
být stín, kam si půjdeš odpočinout
a necháš své myšlenky volně plynout,
být duhou pro tvé potěšení,
o kterém bys říkal, že nad něj není,
být poklad, který by byl jen tvůj
a tys byl zase jenom můj,
pak postavíš už konečně náš most
a já takhle přestanu snít už dost.
Přečteno 352x
Tipy 21
Poslední tipující: carodejka, Churry, snupicek, Barpob, enigman, Házté, Eiréné, Mbonita, Markulka, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)