Poslední slova lásky
V rohu se dívka křehká krčí,
do dlaní si tiše brečí.
Slzy příchuť trápení a smutku mají,
zastavit se těžko dají.
Dlaň co setřít je umí z tváří zcela,
někam zmizela,
někam se poděla...
Nemůže žít bez něho,
její srdce se i s ním někam podělo.
Svůj život by za něj obětovala,
tak proč se jí neozve,
proč ji nezavolá?
Do jeho náruče
schovat by se chtěla,
že jeho rty obchutná,
o tom snila...
Asi proto arsén požila,
bez něj už dál žít nechtěla.
Byl ten jediný s kým život strávit toužila...
"Miluju tě" zašeptá do ticha,
už neřekne mu to nikdy víc,
zbylo jen ticho a nic víc.
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, bejbyyyy, BARBYE, zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)