Jednoduše...
Anotace: a ono to bolí a bolí...a nepovolí..
Někdy to nejde být spolu.
Jen tak láskou padat dolu.
Cítím tvé ruce bloudí mi po těle.
Zkoušíš mě líbat zatím tak nesměle.
Vzpomínky vyplouvají na hladinu mé duše.
Jako vlny tříští se o kámen přesto tak suše.
Proč laska ubližuje tak jednoduše.
Přečteno 411x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Pythonissa__, TetaKazi, Lailah, NikitaNikaT., Krokodylekx, Mbonita, Psavec, Eiréné, BARBYE, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)