Nebe je tu
Po zemi se rozeběhly
miliardy rybízů
a úsměv prozářil noc...
Šaty zšité z horké jehly,
ocitly se na zemi,
ty šaty byly trochu moc...
Sepjatí s okolím,
já si tu blábolím
a ty čekáš na kometu...
Čeština obkrouží
zasnění za louží,
nebe není tam, nebe je TU.
...
Přečteno 342x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, labuť, Eiréné, Petbab, Mbonita, Zefi, Lota, BARBYE, zrrrr
Komentáře (3)
Komentujících (3)