navždy s tebou
Anotace: pro miláčka ze srdíčka
Ty stromy šumící, sluníčko zářící
a ptáci nad hlavou, kroužejí nám.
Když láska zazvoní a luka zavoní,
štěstí si každý z nás vychutná rád.
Do nebe hledíme, spolu se mazlíme
jiného nechci já nikdy už znát.
Upřímný pohled a krásná slova,
každý den prožívat znova a znova.
S vášní a s věrností, mít spoustu radostí
na cestě věčností smát se jen smát.
Přečteno 682x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)