Něco si přej
Když na dortu od tebe sfoukal jsem svíčky
zavřel jsem oči a pod svými víčky
Našel jsem obrázek nás dvou
na něm bylas jen mou
Říkáš něco si přej
Chci Tebe
tys mojí ženou
vytouženou
Místo všech krás světa
postačí mi jedna věta:
Miluji tě.
Žít musím s pocitem
mé přání splnit nejde
marně doufám
snad to přejde
zoufám
Přečteno 443x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Lioness, jesterka, kikis, BARBYE, bejbyyyy
Komentáře (3)
Komentujících (3)