Růže v přístavišti
Anotace: Autor:psané na priglu
20.06.2009 10:50 Brno
Autor:psané na priglu
Růže v přístavišti
V koutku sedím
před deštěm se kryji
Tebe vyhlížím
s netrpělivostí čekám
chvilku si krátím
pohledem na přístaviště
v mysli však
růže mám
stále mi chybíš
přesto čekám
něco píši
kávu upíjím
na přístaviště hledím
Tebe v dáli vidím
jak s jiným
se objímáš
v klidu však jsem
jen tiše žárlím
s přátelstvím se spokojím
neboť jak růže kveteš
a já jsem rád
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: Tacca, vapiti, Blázen? =), jita.1965, carodejka, Bíša, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)