vypaluje
Anotace: ... ve skále ...
.
ve skále stála
dokonalá
z pěny právě
zrodila se
a v její kráse
lesklá kapka
se odpoutala
do mé dlaně
píšťalka Pana
vnadné boky
sluncem tance
rozvlnila
až rozechvěle
kapka zdola
hlesla lehce
„tančíš taky?“
přece malou
nezarmoutím
dávná škola
uklání se
hbitým šarmem
v nové kráse
ošlehnutá
už jen plesá
ve skále tančí
dokonalá
pěnou právě
rodila se
touha dlouhá
s kapkou štěstí
našly svůj cíl
za zápěstí
už se vedou
nebo tančí
jsou v pralese ?
na náměstí ?
vždyť je to jedno
když jim mašlí
hrou podivnou
slunce právě
do jejich hrudí
nová srdce
která našly
vypaluje
.
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: isisleo, floreciente, Markéta Hl., Mbonita, labuť, Házté, Petbab, Bíša, WAYWARD, Lota, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)