Jsem přesvědčen jak slepý básník
o Lásce Věčnosti
Jsem posvěcen dívat se na Tvou tvář
a věřit osudu
Jsem připraven a odhodlán vstupit do pekla
pro jediný Tvůj polibek
Můj snový vánku
jsi štěstí mé
se jménem hodné andělům
jsi štěstí, které v mém srdci
navždy zanechá stopu
jsi jako tisíc malých střípků
jsou v mé hlavě a já jsem zrnko prachu
ztracené ve vesmíru malby
Ty jsi ten vesmír
nakreslený jen pro mě
a já to zrnko ztrácející se v Tobě