okamziky mejch dnesku
dnes budu vypravecem ja
.
a sem pripravena
na dalekou
*cestu
strepy na zemi
a v ruce
nic neudelaj
mam otlaceny
nohy z baletu
na stole plnej
popelnik
slunce sviti
do oken
odrazi se
od tvoji kuze
ctes mi neco o politice
a ptas se kdy pujdem ven
fotky na stenach
vybledly
/kazda vzpominka asi jednou
vymizi/
.
jsi tady
nemuzu tomu uverit
/ĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚÉĚÉĚÉĚÉĚĚÉĚÉ/
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Favi
Komentáře (1)
Komentujících (1)