Anotace: k vykoupení..jsem strasně zklamaná z tohole všeho okolo mě.
Hodně nádherných a silných obrazů a přirovnání. Ten konec je v pořádku - ono se to časem třeba zjemní, ale aktuálně je to zkrátka tak!
04.11.2005 06:57:00 | Hary_nš
když si vzpomenu, ne tvé báseňky ze začátku, které se hodnotila jako prázdné a o ničem, tak teď teda píšeš fakt úžasně pocitový básničky, nenech se zahltit nenávistí, nenávist ubližuje nejvíc tomu kdo jí cití, nikoliv tomu ke komu jí cítí
02.11.2005 22:20:00 | Melfëa
Taky se přikláním k odpuštění, nenávistí se nic nevyřeší. Je to silná báseň a dobrá.
02.11.2005 22:05:00 | Zdeňka
Natálko, takovéhle básně můžu! Tyhle pocitovky, slova až z nitra duše! Jen si oprav: "Zahlédnout", chybí ti t a doporiučila bych použít místo jednoho víc toto: "ať nic nezahlédneš víc!"
02.11.2005 15:27:00 | Krtica
Natálko, to je super! Skvělýý..Ale zároveň z toho cejtím fakt přesně to, co popisuješ..Nenávidět je někdy nejjednodušší, ale sílu prokáže ten, kdo odpustí..
02.11.2005 15:26:00 | makretka