Anotace: možná deprimujíící, ale když vím, tak můžu být šťastná, i když to co vím nemusí být vůbec dobrý!
Zamilovaná do minulosti
ztracená v přítomnosti
Nechápající budoucnost
Postrádající současnost
Miloval, milovala
Odešla a ublížila
Přišla a nic už neměla
A včera to všechno pochopila!