Tak......
Tak jako, že přijde náký pěkný sen,
tak jako, že den končí soumrakem
tak jako že vím, že rád temnou máš noc
tak jistě vím, že miluji tě strašně moc.
Tak jako vím, že andělé mají křídla,svatozář
tak strašně ráda vídám tvoji krásnou tvář
tak stejně jistě vím, že hvězdy stále mám nad hlavou
tak stejně velkou jsi pro mě záhadou
tak strašně zvláštní je pro mě tvůj hlas
tak moc tě miluju, že nezvrátí to ani čas.
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)