Oči zlé
Myšlenky mi hlavou plynou,
přehrávám si v hlavě rozhovor s tebou,
jak by to mohlo být, a čí to bylo vinou,
nevím, ale bez tebe nejsem sebou.
Oči zlé, falešné, tebe mi odvedly,
do uličky prokleté mi tě zavlekly,
ztratil jsi hlavu svou, nebyl jsi to ty,
a já už nemůžu být tvou, ukradla mi tě z této planety.
Chtěla bych zapomenout a nevnímat to, že možná jinou máš,
Chtěla bych zapomenout a nevědět, že jí ty krásná slůvka povídáš,
Chtěla bych zapomenout a necítit bolest, při představě že ji líbáš,
Chtěla bych zapomenout a nebřečet, při vědomí, že s ní snídáš...
Nemůžeš být přeci jiné, já tě chci pro sebe:'(
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Gudula, jesterka, J's ..
Komentáře (4)
Komentujících (4)