* Je čas *
* na pouti poslední *
* k vyhaslým hvězdám milenců *
* u zdi nářků Tvé *
* modlitbou šeptem se vyslovit *
* a v blouznivém vzepětí rozevlátých hřív *
* za letu jak Pegas *
* z oblaků zapomění *
* svou žízeň uhasit *
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: betmen71, Iva Borecká, NikitaNikaT., takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)