Verunko, moc krasne jsi pocit vyjadrila v basni ano ..tak to casto byva. ST.
28.08.2009 22:04:00 | carodejka
Totoc je pro mnohé tak moc známé... věř, že kde kdo se stím setkal a já... ale horší je, když si to člověk uvědomí, bo to zjistí až po dlouhém čase... mezí tím... věcy došly příliš daleko. Všecko zlé... jedno v dobré se obrátí... musí... to řékám si, tak jak mi to lidé píší... jen ten čas je ten čas je prostě neznámý.
02.08.2009 09:58:00 | NikitaNikaT.
jenomze nik neni bez viny
ani ten co daval ani ten co bral
15.07.2009 00:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba