Dešťová
Kapky ti po tváři stékají
cítíš jejich jemné hlazení
hezky potichu a potají
cítíš v zádech mrazení
Kůži rozpálenu láskou
příjemně ti ochladí
ač prý bez chuti jsou
život na chvíli ti osladí
Hledáš přátele?
Jsou kolem tebe
tiše a nesměle
prší ti z nebe
Přečteno 422x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, carodejka, Lotorien, BARBYE
Komentáře (2)
Komentujících (2)