Bylo to hezký
Anotace: Jak zpívá Nohavica - bylo to pěkné, nebylo to špatné. Až to se mnu sekne.
Sbírka:
Bonboniéra
Stála jsem ve sprše,
myla Ti záda.
Proč jsem já husa
Tě začla mít ráda?
Bylo to hezký
Pak jako když utne
a nic se dál nedělo.
Ozvat se mi apsoň
už se Ti nechtělo.
Bylo to těžký.
Mazlení s Tebou,
rozkošný koťátko.
Brala bych znovu,
byť jenom na krátko.
Bylo to hezký.
Když jsi mi řekl,
že mám velké nároky.
A že žádné sliby
nedals mi do ruky.
Bylo to těžký.
Vzpomínky bolí,
ač bylo to krátký.
Chtěla bych to všechno
zas vrátit zpátky.
Ale teď půjdu dál,
sama a pěšky.
Věz bylo to hezké
a teď ... je to těžký.
Přečteno 609x
Tipy 32
Poslední tipující: Caricia, Matty09, Gabrielle, Koza, ilona, Divoženka1, PANGÁSIUS, TetaKazi, carodejka, Pevya, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)