Jituška
Anotace: Přišla a láska mou otřásla víc, než jsem byl schopen unést...
Dva lidé,
dva světy,
dva životy,
dvě tváře v západu slunce,
dvě postavičky na lavičce pod kapličkou!
Láska si nevybírá
mezi stářím a mládím,
lásku nezajímá rozum.
V mých očích jsi tak úžasná a jedinečná
a každý okamžik s tebou je zázrakem.
Láska v mém srdci křičí,
že jestli tě dnes nebudu mít ve svém náručí,
mé srdce pukne!
Má křehká vílo,
stalo se něco, co jsem ještě nepoznal.
Kráčeli jsme spolu strání s podvečerem
kdy senem voněl svět,
můj duch s tebou byl tak volný,
že bych se mohl vznášet jako vánek.
Usedla jsi se mnou u kapličky
odkud posílám své modlitby Bohu
a já měl pocit, že s každou chvílí s Tebou
se plní mé nejtajnější sny!
Cítím že ztrácím síly,
nemohu se modlit,
nemohu nic dělat,
chodím tam a zpět jako beze smyslů,
protože moje srdce odešlo za Tebou.....
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)