Má nová žena

Má nová žena

Anotace: ....

Tak jsem to zase udělal,
vyhlíd jsem si ženskou
a pak si jí vzal.
Žena je to krásná, chytrá,
milující pohodlí,
zatáh jsem ji jednou
při procházce do křoví.
Chtěl jsem jí tam pomuchlovat,
avšak ona nechtěla.
Kopla do mne jako do psa,
prý tohle dáma nedělá.
Celý týden byla na mě
nabroušená jako saň,
u večeře okřikla mě
nech ten talíř, vztaň!
Od lože i od stolu
teď budem odděleni,
dokud se jí neomluvím
za to divné chování.
Mám přeci svou hrdost,
tak omlouvat se nebudu.
No to už je vrchol, řekla
a flákla mi jednu přes hubu.
Teď mi žena neuvaří,
teď mi žena nepere.
Večer ulehám sám
do chladné postele.
Přiznávám se jsem nešťasten,
udělal jsem chybu.
S ženskou v jedné domácnosti
vyžaduje sílu.
Autor ninive9, 22.06.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel