smutek z lásky.
Každou noc Tě vidím v mých snech
Tak stále vím, že žiješ dál.
Ať si blízko nebo daleko,kdekoli jsi.
Věřím, že srdce bude bít dál.
Jednou se nás dotkla láska a ta byla na celý život.
Ta nikdy neodejde, i když odejdeme mi stále tady bude.
Jsi tady, však není tu nic, čeho bych se bála.
Vím, že mé srdce bude bít dál.
Zůstaneme napořád na této cestě.
Jsi v bezpečí v mém srdci a srdce bude bít dál.
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: BERYL.K, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)