Nad priepasťou

Nad priepasťou

Anotace: ...(Chyba opravená)

Sbírka: Denník Mrtvého

Staň sa zázrak,
prebuď sny želané...
Otvor ten mrak
a ukáž hviezdy tajomné...

Nech sila jej srdca
sprevádza hlas duše...
Nech nastane čas konca
čo kropí v slzách ruže...

Čakám v splne temných nocí,
ponorený v hlbinách...
Tam kde žiaľom vyjú vlci,
tam kde dávno zomrel strach...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 22.06.2009
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Hazentla, Bíša, Markéta G., Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel