Chci 2
Anotace: malé a upřímné vyznání
Chci se ti dvořit ale nevím zdali budu moci,
chci ti být nablízku a ku pomoci,
chci ti být více nežli anděl strážný,
chci cítit každé ráno tvůj dech na polštáři,
chce se mi prostě mlčky křičet "miluji tě!",
chce se mi chránit tebe a tvé srdce čisté,
a chtěl bych abys zvěděla že já
CHCI PŘI TOBĚ NAVŽDY STÁT.
Přečteno 511x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiřina, ilona, Sleepwalker, Kaaťa
Komentáře (1)
Komentujících (1)