Jsi jako prstýnek
jsi jako prstýnek
krásná a nekonečná
jako kruh vzpomínek
beruška sedmitečná
kamínek prstýnku
tvých očí drahokam
z vlasových pramínků
si přání zaplétám
jsi jako prstýnek
nekončíš, nezačínáš
v očích máš ohýnek
když sliby láskou smýváš...
Přečteno 718x
Tipy 14
Poslední tipující: breberkar, Házté, Makula, Marfuša, Psavec, Mbonita, Ell19, NikitaNikaT., Mounkey, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)