Věřím
Anotace: věřím a vím, že budu hrát dál
Sedím tu tiše
a vzpomínky na tebe bolí,
mé srdce krvácí
když osud nám píše
životních rolí.
Vždy budu ta druhá
v téhle hře o nás
i tak věřím v city
jež ke mě chováš.
Věřím v tvá vyznání
a smutno mi bývá
z budoucna před námi
z bolesti co skrývá.
Trápím se čekáním
na okamžik setkání
přežívám v naději
na změnu všech rolí
hraji a věřím
i když srdce mě bolí.
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Matty09, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)